info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Fotós képzés: kreativitás a színpadon és a színpad előtt

fotós képzés, fotográfus, SZFE, színházi fotózás, fotós gyakorlat, színházi előadás

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Fotós képzés: kreativitás a színpadon és a színpad előtt

Egy színházi előadás mindig kivételes élmény, és az SZFE előadásai azért is különlegesek, mert azokon fiatal tehetségeket is felfedezhetünk.

Mi teszi rendkívülivé a fotográfusok számára a színházi fotózást?

Az, hogy a fotós képzés részeként szervezett szakmai gyakorlatokon a résztvevők a színházi előadásokon saját maguk örökíthetnek meg varázslatos pillanatokat. A Top School fotós képzését még különlegesebbé teszi az az egyedülálló lehetőség, hogy minderre az egyetem színháztermeiben nyílik lehetőségük, ami a fotóművészet új dimenziójába emeli a fotográfus tanfolyamot.

Fotós képzés Top School SZFE

A Színház- és Filmművészeti Egyetemen a vizsgaelőadások során létrehozott képek nemcsak az egyetemnek és a színészeknek jelentenek értéket, hanem a fotográfusoknak is, akik nagyon sokat profitálnak a fotós gyakorlatok során szerzett tapasztalataikból. Ezek a fotózások lehetőséget adnak ugyanis arra, hogy a hallgatók olyan saját fotográfus portfóliót is építsenek, amelyben bemutathatják munkájuk sokszínűségét és tehetségüket.

A fotósok a színházi környezet minden pillanatában megtalálhatják azokat a mozzanatokat, amelyek megihletik őket, és amiket átültetnek fotós munkáikba is. Az előadások látogatása során a fotós képzés résztvevői kreatív szabadságot élveznek, egyedi fényképezési stílusukkal, szabadon fejezhetik ki művészi látásmódjukat a színház mágikus atmoszférájában, ragadhatják meg az előadók által közvetített szenvedélyt és érzelmeket.

Fotós képzés Top School SZFE

Ezek a fotós gyakorlatok még kivételesebbé teszik a Top School fotós képzését, amely ezeknek köszönhetően szinte egyedülálló az országban. Ráadásul az ilyen fotós gyakorlatok nemcsak a fotográfus hallgatóknak nyújtanak fejlődési lehetőséget, hanem a közösségi média megosztásokon keresztül bepillantást engednek a színházművészet világába a nagyközönség számára is.

Fotós képzés Top School SZFE

Fotós képzés Top School SZFE

Fotós képzés Top School SZFE


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez