info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Mobil és webdesigner (UX/UI) készítés tanfolyam

webdesign, mobil design, figma, webdesigner, oktatás, tanfolyam, képzés, HTML, CSS, photoshop, weboldal készítés, honlap készítés, ux, designer

Mobil és webdesigner (UX/UI) tanfolyam

Mobil és webdesigner (UX/UI) alapképzés tanfolyamait elsősorban azoknak ajánljuk, akik saját ötletük, vállalkozásuk megvalósításához keresik a biztos technikai háttér ismereteket vagy olyan helyen dolgoznak, ahol a munkaköri feladatok részét képezi az online tartalmak kezelése, menedzselése.
Hasznos lehet a képzés azoknak is, akik szeretnének komolyabb IT ismereteket tanulni, de még nem döntötték el, hogy melyik irányba induljanak el.

A képzés során olyan nagy nemzetközi gyártók szoftverei is bemutatásra kerülnek, amelyek egységes felületének ismerete segíti a későbbi önálló tanulást. Ugyanekkora súllyal kerülnek bemutatásra azok az alternatív, esetenként teljesen ingyenes fejlesztő eszközök is, amelyek használata sokkal gazdaságosabb vállalati működést tesz lehetővé.

A mobil és webdesigner tanfolyam modulrendszerű képzés, főbb tananyagegységei és elsajátítható témakörei a következők:

  • Photoshop: sokan és nagyon régóta egyfajta ipari standardként gondolnak erre a programra, amelynek ismerete ma még megkerülhetetlennek látszik bizonyos területeken, a webdesginerek és a tartalomfejlesztők a Photoshopot elsősorban az erőforrások előkészítése, a képmanipulációs és korrekciós műveletek elvégzésére használják.
  • Webszerkesztő: a tanfolyam egyik fő témája a HTML és a CSS nyelv, amelyek mind a mai napig alapját képezik a weboldalak megjelenítésének és készítésének. A weblapkészítés programozási nyelveinek elsajátítását követően bemutatásra kerül a responsive tartalmak és a sablonrendszerek használata is, amelyek segítik a gyors és hatékony munkavégzést.
  • Vektorgrafikus képszerkesztő: legújabb mobil- és webdesign trend, a flat megjelenése megköveteli, hogy a webdesigner képes legyen saját maga előállítani wireframeket, ikonokat, pitkogrammokat vagy egyéb más különféle tartalmat.
  • Figma: együttműködésre épülő webes alapú tervezőeszköz, amely az elmúlt néhány évben egyfajta iparági standard lett.

A képzés ugyan gyakorlatorientált, de a fenti modulokon belül rövid elméleti blokkok keretében feldolgozásra kerülnek olyan webdesign tervezéselméleti tananyagrészek is, amelyek segítik az első önálló weboldal tervezését.

További hasznos információk:

További információk a képzésről


Az szakmai képzések és a tanfolyamok órái 45 percesek. A csoport igényeitől és a tananyag nehézségétől függően 2x45 perc után 5-10 perc szünetet tarthat az oktató, ami a tanfolyam befejezési időpontját módosíthatja!

Kérjük ide írjon, ha:

Tanfolyam részletei:

Óraszám:
96

Tanfolyam kategória:
Komplex tanfolyam

Szükséges előismeret:
ECDL 1, ECDL 2 és az ECDL 3 modulok anyagának ismerete

Tanfolyam ára:
160 000 Ft

Az ár bruttó fizetendő ár.