info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Webdesigner weboldal készítés tanfolyam

webdesign, webdesigner, oktatás, tanfolyam, képzés, HTML, CSS, photoshop, weboldal készítés, honlap készítés, ux, designer

Webdesigner tanfolyam

Webdesigner, weboldalkészítő és UX alapképzés tanfolyamait elsősorban azoknak ajánljuk, akik saját ötletük, vállalkozásuk megvalósításához keresik a biztos technikai háttér ismereteket vagy olyan helyen dolgoznak, ahol a munkaköri feladatok részét képezi az online tartalmak kezelése, menedzselése.
Hasznos lehet a képzés azoknak is, akik szeretnének komolyabb IT ismereteket tanulni, de még nem döntötték el, hogy melyik irányba induljanak el.

A képzés során olyan nagy nemzetközi gyártók szoftverei is bemutatásra kerülnek, amelyek egységes felületének ismerete segíti a későbbi önálló tanulást. Ugyanekkora súllyal kerülnek bemutatásra azok az alternatív, esetenként teljesen ingyenes fejlesztő eszközök is, amelyek használata sokkal gazdaságosabb vállalati működést tesz lehetővé.

Tanfolyam 112 órás felépítése a következő: 104 óra tantermi gyakorlat, amelyet 8 órás e-learning jellegű képzés egészíti ki.

A webdesigner tanfolyam modulrendszerű képzés, főbb tananyagegységei és elsajátítható témakörei a következők:

  • Photoshop: sokan és nagyon régóta egyfajta ipari standardként gondolnak erre a programra, amelynek ismerete ma még megkerülhetetlennek látszik bizonyos területeken, a webdesginerek és a tartalomfejlesztők a Photoshopot elsősorban az erőforrások előkészítése, a képmanipulációs és korrekciós műveletek elvégzésére használják.
  • Webszerkesztő: a tanfolyam egyik fő témája a HTML és a CSS nyelv, amelyek mind a mai napig alapját képezik a weboldalak megjelenítésének és készítésének. A weblapkészítés programozási nyelveinek elsajátítását követően bemutatásra kerül a responsive tartalmak és a sablonrendszerek használata is, amelyek segítik a gyors és hatékony munkavégzést.
  • Vektorgrafikus képszerkesztő: legújabb mobil- és webdesign trend, a flat megjelenése megköveteli, hogy a webdesigner képes legyen saját maga előállítani wireframeket, ikonokat, pitkogrammokat vagy egyéb más különféle tartalmat.

A képzés ugyan gyakorlatorientált, de a fenti modulokon belül rövid elméleti blokkok keretében feldolgozásra kerülnek olyan webdesign tervezéselméleti tananyagrészek is, amelyek segítik az első önálló weboldal tervezését.

További hasznos információk:

További információk a képzésről


Az szakmai képzések és a tanfolyamok órái 45 percesek. A csoport igényeitől és a tananyag nehézségétől függően 2x45 perc után 5-10 perc szünetet tarthat az oktató, ami a tanfolyam befejezési időpontját módosíthatja!

Kérjük ide írjon, ha:

webdesign, webdesigner, oktatás, tanfolyam, képzés, HTML, CSS, photoshop, weboldal készítés, honlap készítés, ux, designer

Tanfolyam részletei:

Óraszám:
112

Tanfolyam kategória:
Komplex tanfolyam

Szükséges előismeret:
ECDL 1, ECDL 2 és az ECDL 3 modulok anyagának ismerete

Tanfolyam ára:
145 000 Ft (~1072 Ft/óra)

Az ár bruttó fizetendő ár.