info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Grafikus tanfolyam

grafikus tanfolyam, grafikus képzés, szakmai képzés, művészeti grafikus, szakképesítés, képzés, grafikai tanfolyam

Grafikus képzés

Mindig is vonzott a kreatív kifejezés világa? Álmodoztál már arról, hogy valósággá varázsolod a képzeletedet?

A legújabb Mesterséges Intelligencia eszközök használatával ez most egyszerűbb, mint valaha!

Grafikus képzés során lehetőséged nyílik felfedezni a művészet és a technológia csodálatos összefonódását, és olyan képességeket fejleszteni, amelyekkel a színek, a formák és a szimbólumok világában otthonosan mozoghatsz.

Grafikus képzés vizsgamunkái

Nézd meg a nálunk végzett grafikus hallgatók vizsgamunkáit! A Top Schoolban hosszú évek óta, minden évfolyam, minden hallgatójánaka portfólióját kitesszük! Szerintünk csak így lehet reális képet mutatni, arról hogy hová lehet eljutni a képzés során!

Grafikus vizsgamunkák

A Top School grafikus tanfolyam tantermi grafikus képzés! Szemben az erősen véleményes "élő-online" oktatási módszerrel, ami csupán maszatolás, mi rendes képzést szervezünk! Különféle grafikus videókat találsz a YouTube-n, azért nem kell fizetned!

Nézd meg, nálunk hogyan zajlik egy átlagos év a grafikus tanfolyamon! A grafikus tanfolyam olyan szakmai képzés, amelynek célja felkészíteni a résztvevőket az államilag elismert grafikus szakképesítés megszerzésére is.

Fedezd fel a végtelen lehetőségeket! Kiemelkedően kreatív grafikai képzés, államilag elismert grafikus szakképesítés, fiatalos közösség, projektalapú tanulás és karrier-támogatás. Csatlakozz most!

Grafikus tanfolyam főbb témakörei, részei:

 • Grafikus szoftverek.
 • Generatív Mesterséges Intelligencia eszközök.
 • Művészetelmélet: művészettörténet, grafikai szakmai ismeretek és grafika történet.
 • Manuális grafikus képzési modul.
 • Kreativitás-fejlesztés: tervezési gyakorlatok, alkotói folyamatok és grafikus készségfejlesztés.
 • Grafikus szakmai gyakorlat: két egybefüggően több napos grafikus szakmai gyakorlat, ahol felkészülhetsz a grafikusi munkára.
 • Múzeumi és kulturális programok: inspiráció és vizuális kultúra minden mennyiségben!

Korábbi évek grafikus tanfolyamának vizsgamunkái:

Nézd meg, mire leszel képes a grafikus tanfolyam elvégzése után! Az induláskor sokan nem tudtak rajzolni és nem értettetek a grafikai szoftverekhez sem, de egy év kitartó szorgalommal és kemény munkával vállalati arculatokat hoztak létre! Csatlakozz Te is a grafikus tanfolyamra és hozd ki magadból a legjobbat!

Jelentkezz most!

Grafikus OKJ portfólió

Többet szeretne tudni az új szakmai képzésről?

Nézze meg Szakmai képzések a Top School Oktatási Központban című írásunkat, amelyből ennél is több dolgot tudhat meg a szakmai képzések rendszerről és az államilag elismert szakképesítésekről!

Képzés megnevezése: Képző- és iparművészeti munkatárs (Művészeti grafikus) - PK 02134006

A képzési díj fizetésére "Képzési Hitel" igényelhető. Részletek és általános tájékoztató itt!

Grafikus tanfolyam szakmai partnerei voltak:

Art Market Budapest Ludwig Múzeum Goldberger Múzeum Vasarely Múzeum ELTE könyvtár Szépművészeti Múzeum Kunsthistorisches Museum Műcsarnok Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeummal TRIP hajó Átrium Film-Színház Webszínház Albertina Museum Molnár-C. Pál műterem

Fotográfus képzés, fotós tanfolyamok

Ebben a Youtube lejátszási listában a grafikus képzéssel kapcsolatos videókat gyűjtöttük össze. Érdemes megnézni ezeket, mert számos kérdésre választ kaphatunk, virtuálisan találkozhatunk az grafikus oktatókkal és belenézhetünk a grafikus képzés óráiba is.

További információk a képzésről

 • Grafikus tanfolyam
  2024-02-23 09:00 - 15:00, péntek
  a képzés tervezett vége:2025-03-01
 • Grafikus tanfolyam
  2024-02-24 09:00 - 15:00, szombat
  a képzés tervezett vége:2025-03-01


Az szakmai képzések és a tanfolyamok órái 45 percesek. A csoport igényeitől és a tananyag nehézségétől függően 2x45 perc után 5-10 perc szünetet tarthat az oktató, ami a tanfolyam befejezési időpontját módosíthatja!

Kérjük ide írjon, ha: