info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Designer tanfolyam

designer, kiadványszerkesztő, webdesigner, Photoshop, InDesign, Blender, 3D, Illustrator, webszerkesztés, webszerkesztő, kiadványszerkesztő, tanfolyam, képzés

Designer tanfolyam

A 144 órás (~18 hetes) Designer képzés célja olyan szakemberek képzése, akik mobil felületek, webdesign, nyomdai- és formatervezési munkákban egyaránt segítségére tudnak lenni egy modern kommunikációt folytató vállalatnak.

A Designer tanfolyamot olyan jelentkezőknek ajánljuk, akik gyakorlatorientált szoftveres képzést keresnek. Törekszünk a szükséges elmélet átadására, de ezen a tanfolyamon elsősorban technikai ismeretek átadása történik. Aki olyan képzést keres, ahol szélesebb körű az elméleti oktatás, és az önálló grafikai tervezés is nagyobb szerepet kap, annak a Grafikus szakmai képzésünket javasoljuk.

Designer képzés témakörei:

  • Kiadványszerkesztés: a tanfolyam kiadványszerkesztő modulja során a résztvevők megszerzik a kiadványszerkesztői feladatok ellátásához szükséges valamennyi ismeretet.
  • Mobil és webdesign: a tanfolyam webdesigner modulján a résztvevők a weboldal tervezéséhez és a webszerkesztési feladatok ellátásához szükséges gyakorlati ismeretek szerzik meg.
  • UX: a felhasználói élmény kutatásának alapjai olyan módszerek, amelyek segítségével felhasználóbarát és használható alkalmazások, felhasználói felületek tervezésére lesz képes a résztvevő.

Designer tanfolyamon tárgyalt szoftverek, számítógépes ismeretek:

  • Photoshop: a raszter-grafikus képszerkesztő segítségével egyszerűen és hatékonyan javíthatók ki rosszul exponált fényképek, készíthetők montázs grafikák, webgrafika, vagy más üzleti kiadvány.
  • InDesign: digitális és elektronikus kiadványok tervezéséhez használható, integrált oldal alapú kreatív tervező szoftver.
  • Illustrator: vektorgrafikus képszerkesztő program, amelyben a grafika, a logó, a lapterv vagy a webes grafika tervezése kreatív élmény, nem pedig kihívást jelentő feladat.
  • Figma: együttműködésre épülő webes alapú tervezőeszköz, amely az elmúlt néhány évben egyfajta iparági standard lett.
  • HTML, CSS, webszerkesztés: a vállalati ügyfelek megszólítására korunk elsőszámú kommunikációs csatornái a weboldalak. Ezek készítéséhez ismerni kell a megfelelő leírónyelveket és módszertanokat.
  • Blender 3D: a Blender egy ingyenes 3D grafikai program, amelynek számtalan felhasználási lehetősége van. A Designer képzésen a modellezés alapjaira és termékdesignra koncentrálunk.

További információk a képzésről


Az szakmai képzések és a tanfolyamok órái 45 percesek. A csoport igényeitől és a tananyag nehézségétől függően 2x45 perc után 5-10 perc szünetet tarthat az oktató, ami a tanfolyam befejezési időpontját módosíthatja!

Kérjük ide írjon, ha:

Tanfolyam részletei:

Óraszám:
144

Tanfolyam kategória:
Komplex tanfolyam

Szükséges előismeret:
ECDL 1, ECDL 2, ECDL 3 vizsga vagy ennek megfelelő számítógépes ismeret

Tanfolyam ára:
4 x 60 000 Ft

Az ár bruttó fizetendő ár.