info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Designer tanfolyam

designer, kiadványszerkesztő, webdesigner, Photoshop, InDesign, 3D, Illustrator, webszerkesztés, webszerkesztő, kiadványszerkesztő, tanfolyam, képzés

Designer tanfolyam

A 192 órás Designer képzés célja olyan szakemberek képzése, akik webes, nyomdai és formatervezési munkákban egyaránt segítségére tudnak lenni egy modern kommunikációt folytató vállalatnak.

A Designer tanfolyamot olyan jelentkezőknek ajánljuk, akik gyakorlatorientált szoftveres képzést keresnek. Ezen a tanfolyamon a szükséges elmélet átadására törekszünk, aki olyan képzést keres, ahol szélesebb körű az elméleti oktatás, annak Grafikus OKJ képzésünket javasoljuk.

Designer képzés témakörei:

 • Kiadványszerkesztés: tanfolyam kiadványszerkesztő modulja során a résztvevők a kiadványszerkesztő feladatok ellátásához szükséges valamennyi ismeretet megszerzik.
 • Webdesign: a tanfolyam webdesigner modulján a résztvevők weboldal tervezéséhez és webszerkesztési feladatok ellátásához szükséges gyakorlati ismeretek szerzik meg.
 • Formatervezés: a tanfolyam formatervezés modulján a résztvevők 3D testek tervezésével és modellezési technikáival ismerkednek meg.

Designer tanfolyamon tárgyalt szoftverek, számítógépes ismeretek:

 • Photoshop: a raszter-grafikus képszerkesztő segítségével egyszerűen és hatékonyan javíthatunk ki rosszul exponált fényképeket, készíthetünk montázs grafikákat, webgrafikát, vagy más üzleti kiadványt.
 • InDesign: digitális és elektronikus kiadványok tervezéséhez használható, integrált oldal alapú kreatív tervező szoftver.
 • Illustrator: vektorgrafikus képszerkesztő program, amelyben a grafika, a logó, a lapterv vagy a webes grafika tervezése kreatív élmény, nem pedig kihívást jelentő feladat.
 • HTML, CSS, webszerkesztés: a vállalati ügyfelek megszólítására korunk elsőszámú kommunikációs csatornái a weboldalak. Ezek készítéséhez ismerni kell a megfelelő leírónyelveket és módszertanokat.
 • 3D modellező szoftver: a számítógépes 3D olyan komplex szakmai terület, amelynek professzionális elsajátítása hosszú évek alatt lehetséges. Ennek a tanfolyamnak a célja az erős modellezési kompetenciák kialakítása.
 • Parametrikus 3D modellező: a parametrikus 3D tervezés azon alapul, hogy a különböző geometriák tulajdonságait pontos mérőszámok segítségével, úgynevezett paraméterekkel alakítjuk ki. A paraméter megváltoztatásával lehetséges a teljes 3D test változtatása, annak komponensével együtt.
 • Digitális videó szerkesztő: a résztvevők a képzésnek ebben a részében a már rögzített és digitalizált képi videók digitális vágását és szerkesztését tanulják meg. Cél: minőségi anyagok készítése YouTube és Facebook megjelenésekhez.

Miért hozzánk gyere Designer tanfolyamra? Mert

 • professzionálisan képzettek az oktatók
 • kidolgozott, kipróbált tananyag alapján dolgozunk
 • könnyen megközelíthető helyszínen vagyunk (4-es metró, 7-es busz, 4-es/6-os villamos)
 • további érvek a „Tanfolyam miért éppen nálunk” című cikkben
 • az ár lényegesen kedvezőbb, mintha a Designer képzés témaköreit önálló tanfolyamon akarnád elvégezni:

Ha külön végeznéd el a képzést

Webdesigner tanfolyam

112 000 Ft

Kiadványszerkesztő - alap

112 000 Ft

Premiere: Digitális videó-szerkesztő

40 000 Ft

Maya - 3D tanfolyam

65 000 Ft

Illustrator tanfolyam

45 000 Ft

Photoshop tanfolyam

45 000 Ft

Indesign tanfolyam

45 000 Ft

Webszerkesztő honlap készítés

50 000 Ft

2014.10. havi, kedvezmény nélküli árak

További információk a képzésről


Jelentkezés Kezdés Befejezés Oktatási napok, idő
Jelenleg nincs meghirdetett időpont!


Az OKJ tanfolyam, informatika és számítógépes képzés órái 45 percesek. A csoport igényeitől és a tananyag nehézségétől függően 2x45 perc után 5-10 perc szünetet tarthat az oktató, ami a tanfolyam befejezési időpontját módosíthatja!

Kérjük ide írjon, ha:
Komplex tanfolyam, amely részletes tematikája az önálló tanfolyami oldalakon található.
designer, kiadványszerkesztő, webdesigner, Photoshop, InDesign, 3D, Illustrator, webszerkesztés, webszerkesztő, kiadványszerkesztő, tanfolyam, képzés

Tanfolyam részletei:

Óraszám:
192 óra

Tanfolyam kategória:
Komplex tanfolyam

Szükséges előismeret:
ECDL 1, ECDL 2, ECDL 3 vizsga vagy ennek megfelelő számítógépes ismeret

Tanfolyam ára:
50 000 Ft + 3 x 40 000 Ft

Az ár bruttó fizetendő ár.