info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Tanfolyam és képzés kínálat

tanfolyam, tanfolyamok, OKJ, képzés, képzések, oktatás, informatika, szakma, szakképesítés, számítógép, tanulás, szakmai képzés, szakmai tanfolyam

Tanfolyam a Top School Oktatási Központban

OKJ tanfolyamok

Az OKJ képzések elvégzése után, a sikeresen vizsgázó résztvevők államilag elismert szakképesítést szereznek és a szakmát igazoló bizonyítványt kapnak.

OKJ tanfolyam

Informatikai szakképzettség:

Művészeti szakképzettség:

Turisztikai szakképzettség:

Komplex tanfolyam

Ezeken a képzéseken olyan szoftvercsomagok, összetettebb témakörök ismeretét oktatjuk, amelyek gyakorlati munka során gyakran szükségesek egymással párhuzamosan. A képzések modulokból állnak, amelyek külön-külön is elvégezhetők. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik egy OKJ tanfolyam elvégzéshez szükséges időt nem tudják rászánni egy képzésre illetve nem teljes állásban szeretnének foglalkozni egy adott témakörrel.

Grafikus tanfolyam

Designer tanfolyam

Informatikai:

Grafikai, kreatív tanfolyamok:

Informatika tanfolyamok

Ezeken a tanfolyam típuson általában egy szoftver, témakör kerül bemutatásra. A képzés elvégzéséről látogatási igazolást adunk róla. Elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek nagyon kevés ideje van egy adott téma megtanulásra vagy olyan komplexebb előismeretekkel rendelkezik, amelyből kifejezetten csak az adott témakör ismerete hiányzik.  

Informatika tanfolyam

Web tanfolyam

Grafika, DTP tanfolyam

Fotó, film, 3D tanfolyam

Rendszergazda tanfolyam

Irodai, Office tanfolyam