info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Felnőttképzéshez kapcsolódó szolgáltatások - Informatika oktatás és tanfolyamhoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatások

szolgáltatás, képzés, oktatás, felnőtt, felnőttképzés, felnőtt oktatás

Felnőttképzési szolgáltatások

Az előzetesen megszerzett tudás felmérése
Előzetes informatikai ismereteket igénylő tanfolyamok esetén a beiratkozás előtt szóban tájékoztatjuk az érdeklődőt a tanfolyam elvégzéséhez szükséges előismeretekről.

Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy az érdeklődő ezen ismeretei hiányosak, úgy segítünk kiválasztani azt a tanfolyamot, amely az eredetileg kiválasztott képzéshez szükséges ismeretek és kompetenciák megszerzésére irányul.

Előképzettséget igénylő tanfolyamok esetében a hallgató tudását előre összeállított feladatsorok segítségével felmérjük. A feladatsorok az elméleti és gyakorlati felkészültséget mérik fel.

Kihelyezett - céges megrendelés - képzések esetén a tanfolyam indulása előtt és szükség szerint a hallgatók aktuális tudásszintjéről szintfelmérő feladatsor keretében győződünk meg, így rugalmasan módosíthatjuk a tanfolyam tematikáját, illetve csoportbeosztását.

A szolgáltatást térítésmentesen biztosítjuk!


A képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás
A képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás szolgáltatásunkkal segítséget nyújtunk érdeklődő hallgatók részére a megfelelő képzési program kiválasztásában.

A képzési igényeket, szükségleteket személyesen vagy telefonon folytatott beszélgetés alkalmával mérjük fel. Tájékozódásunk kiterjed jelenlegi munkájukra, érdeklődési körükre, és a képzés iránti motivációjukra. Ezek ismeretében olyan képzési formát ajánlunk a hallgatóknak - bemutatva a képzésekben rejlő lehetőségeket és későbbi felhasználási területeket -, amely számukra a leghatékonyabb és leginkább fejleszti tudásukat.

Munkáltatók részére szintén nyújtunk tanácsokat a megfelelő munkavállalói képzések kiválasztásában. Megkeresés esetén szintén érdeklődünk a képzés szükségességéről és arról, hogy a leendő hallgatók milyen munkakörben tevékenykednek, milyen előismereteik vannak. A képzési szükségletek felmérését követően a megrendelővel közösen olyan képzési programot dolgozunk ki, amely a lehető legnagyobb mértékben támogatja a munkatársak munkájának hatékonyabbá, egyszerűbbé és gyorsabbá tételét.