info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Szakmai tréning gyakorlat - 2017

grafikus, fotográfus, szoftverfejlesztő, okj, tanfolyam, iskola, tréning, szakképzés, szakképesítés, képzés

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Szakmai tréning gyakorlat - 2017

Május végén szerveztük meg OKJ képzéseink résztvevői számára a szakmai gyakorlattal egybekötött tréninget.

A komplex gyakorlat során a résztvevők négy nagyon hosszú napon át reggel kilenc és este nyolc óra között dolgoztak több olyan projekt feladaton, amelyek megoldásához szinte minden, tanév során megszerzett ismeretet alkalmazniuk kellett a gyakorlatban.

A hagyományokhoz híven ebben az évben is külső partnerek bevonásával biztosítottuk a tréning során a projektfeladatok életszerűségét. Az idén az Átrium Film-Színház vagy az ELTE TTK közreműködésével valósultak meg a szakmai feladatok.

OKJ tanfolyam szakmai gyakorlat az Átrium Színházban
Fotó: Czabán Máté

Grafikus OKJ tanfolyam

A Grafikus OKJ tanfolyam résztvevői a tréningen az iskolapadból gyors váltást követően egyenesen a grafikus munka egyik csúcsára kerülve színházi grafikák gyártásával foglalkoztak. Az Átrium Film-Színház egyik ősztől induló projektjén dolgoztak, amelyhez reklámkampány ötleteket és azok grafikai megvalósítását készítették el.

Grafikus OKJ tanfolyam tréning
Fotó: Czabán Máté

Az elkészült plakátok, ötletek itt nézhetők meg:

Szoftverfejlesztő OKJ tanfolyam

A Szoftverfejlesztő OKJ tanfolyam résztvevői az ELTE Tudománykommunikáció MSc képzés résztvevőivel együtt dolgozva tanösvény alkalmazást készítettek a martonvásári Brunszvik- kastély parkjában létrejövő látogatóközpont számára. HTML, JavaScript, PHP és MySQL alapú technológiákat felhasználva fejlesztettek dinamikus honlapot és egy Google Maps alapú térképes játékot is.

Szoftverfejlesztő OKJ tanfolyam

Google API, JavaScript és PHP fejlesztés a Szoftverfejelesztő OKJ képzésen

Webprogramozás a Szoftverfejlesztő OKJ képzésen

Fotográfus OKJ tanfolyam

A legmozgalmasabb programon a Fotográfus OKJ tanfolyam résztvevői vettek részt. Fő feladatuk természetesen az OKJ tanfolyam tréning programja és a hozzá kapcsolódó rendezvények dokumentálása volt, így igazi fotósokhoz hasonlóan egyik helyszínről a másikra rohanva készítették a különböző projektmunkákat. Fotóztak:

Fotografus OKJ tanfolyam szakmai gyakorlat

Nem is csoda, ha mindezek után a feszített tempó és az erőltetett menet miatt a vasárnapi Time Lapse videót már kevesebb mély gondolat szőtte át.

Információk a korábbi tréningekről és OKJ tanfolyamokról


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez