info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Palócvilágot fotóztunk Hollókőn

fotós tanfolyam, grafikus tanfolyam, képzés, alkotótábor, Hollókő

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Palócvilágot fotóztunk Hollókőn

Fotográfus képzésünk résztvevői három napos nyári alkotótáborban vettek részt, amelynek helyszíne ebben az évben is a fotózási szempontból is különleges Hollókő volt.

Fotográfus és Grafikus művészeti képzéseink hallgatói számára minden nyáron szervezünk egy olyan 3 napos alkotótábort, amelyen a korábbiaktól eltérő környezetben szélesíthetik látóterüket és különféle feladatok elvégzésével már vizsgájukhoz is kamatoztathatják kreativitásukat.

Az ország egyik legszebb, turisztikai szempontból is kiemelkedő, palóc településén a mindössze 300 lelkes lakosság tizede télen-nyáron a faluban éli az életét. Javarészük éppen olyan világörökség részét képező jellegzetes házban lakik családjával vagy éppen munkálkodik is népművészként, mint amilyenekben az odalátogatók is megszállhatnak egy-egy éjszakára.

A tábor fő helyszíne és a résztvevők szállása ezúttal is Hollókő ófalui részének régi, védett parasztházaiban volt, ahol idén is a Hollókő Néptáncegyüttes tagjai segítették a hangulatos fényképek elkészítését a tradicionális és messze földön híresen díszes palóc ruháikba öltözve. Természetesen idén is született néhány remek sorozat a fotográfus tábor alatt!

A grafikus tanfolyam résztvevői a tábor alatt elsősorban motívumgyűjtéssel és a logó tervezéssel foglalkoztak, amelyek egy része biztosan be fog kerülnia hamarosan közelgő grafikus vizsgára készülő portfóliós anyagba.

Fotós tanfolyam alkotótábora

Fotós tanfolyam alkotótábora

Fotós tanfolyam alkotótábora

Fotográfus tanfolyam alkotótábora

Grafikus tanfolyam alkotótábora

Grafikus tanfolyam alkotótábora

További érdekességek a Fotográfus képzésről:

Külső fotózás gyakorlatok a tanfolyamon:


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez