info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Külső gyakorlaton a Szoftverfejlesztőkkel

sonrisa, szoftverfejlesztő, okj, tanfolyam, képzés, programozó, it, java, .net

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Külső gyakorlaton a Szoftverfejlesztőkkel

Augusztusban ismét a Sonrisa Informatikai Kft-nél jártunk, ahol az idei programozó OKJ tanfolyamunk résztvevői HR és szakmai interjú keretében ismerkedtek meg a munkaerő felvétel követelményeivel.

Azért kerestük fel a céget, hogy az OKJ tanfolyam résztvevői lássanak egy olyan neves szoftverfejlesztő munkahelyet, ahol öt vagy akár tíz éves távlatokban gondolkoznak az együtt dolgozásban több mint 150, magasan képzett és gondosan kiválasztott munkatárssal.

Szoftverfejlesztő OKJ külső IT gyakorlat

Szoftverfejlesztő OKJ külső IT gyakorlat cégbemutatás

A szektorban szokásossá vált üdén inspiráló irodán, a színes és kreatív bútorokon kívül a dolgozóknak járó ingyen reggeli és sok egyéb más extra szolgáltatáson kívül a Sonrisa olyan folyamatos szakmai megújulást is kínáló munkahely, amely ma már kivételesnek számító alacsony fluktuációval büszkélkedhet.

Szoftverfejlesztő OKJ külső IT gyakorlat HR interjú 2

Szoftverfejlesztő OKJ külső IT gyakorlat  HR interjú

Idén a HR tréning mellett betekintést kaphattunk azokba a főleg SCRUM módszertanon alapuló fejlesztési projektmódszerekbe, amelyekkel egy modern szoftverfejlesztő cég dolgozik.

Szoftverfejlesztő OKJ külső IT gyakorlat szakmai interjú

Szoftverfejlesztő OKJ külső IT gyakorlat szakmai teszt

Szoftverfejlesztő OKJ képzésre járó résztvevőink a tanfolyam során olyan biztos programozói alapot és tudást szereznek, amelynek segítségével megszerezhetők a JAVA, a .NET vagy mobil technológiai ismeretek, és amelyek előfeltételei annak, hogy egy ilyen cégnél egy leendő programozó dolgozni tudjon. Természetesen a magas szintű technikai tudás mellett fontos az is, hogy a leendő munkavállaló képes legyen aktívan részt venni egy agilis szoftverfejlesztő csapat munkájában, hozzájárulva ahhoz, hogy a cég az ügyfeleit valódi üzleti értékhez tudja juttatni, és mindig megbízható, hosszútávon fenntartható és skálázható fejlesztéseket tudjon letenni az asztalukra.

További cikkek szoftverfejlesztő OKJ képzésről


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez