info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Kedvezményes képzések, tanfolyamok - Informatikai, web és kiadványszerkesztés

oktatás, akció, kedvezmény, lépzés, oktatás, felnőttképzés

Általános kedvezmények a tanfolyamokra

 1. Álláskeresők képzési kedvezmény – 10%
  Az álláskeresők az általuk választott képzés, tanfolyam részvételi díjából 10% kedvezményt igényelhetnek. A kedvezmény igényléséhez a jogosultságot igazolni kell!

 2. Csoportos tanfolyam kedvezmény – 15%
  Minimum 5 fő együttes jelentkezésekor a kiválasztott képzésre, tanfolyamra a részvételi díjból 15% kedvezményt biztosítunk a csoport valamennyi tagjának, amennyiben ugyanabban az időpontban jönnek a képzésre. A kedvezmény igénybevételének feltétele a tanfolyamok egy számlán történő kiszámlázása.

 3. Diákkedvezmény – 5%
  Nappali tagozatos diákok, hallgatók a kiválasztott képzés részvételi díjából 5% kedvezmény igénybevételére jogosultak. A kedvezmény igényléséhez érvényes diákigazolvány szükséges!

 4. Kismama tanfolyam kedvezmény – 10%
  A kismamák a tanfolyamok, képzések részvételi díjából 10% kedvezmény igénybevételére jogosultak. A kedvezmény igényléséhez a jogosultságot igazolni kell!

 5. Nagycsaládos képzési kedvezmény – 10%
  A nagycsaládos kedvezményt az egy háztartásban élo nagycsaládok (min. 3 gyermeket nevelok) vehetik igénybe, a kedvezmény mértéke a választott képzés, tanfolyam részvételi díjának 10%-a

 6. OKJ képzés díja egy összegben fizetve – 5%
  Amennyiben az OKJ tanfolyam díját egy összegben egyenlíti ki a részvételi díj összegéből 5% kedvezményt vehetnek igénybe.

A képzésekre adott különböző kedvezmények nem vonhatók össze illetve az akciós áron meghirdetett tanfolyamoknál a kedvezmények az eredeti árból kerülnek számításra, a résztvevőnek a számára kedvezőbb árat kell fizetnie!