info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Grafikus gyakorlat 2021 ELTE Központi Könyvtár

grafikus, szakmai, gyakorlat, ELTE kövnytár, grafikai képzés, szakmai képzés, tanfolyam

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Grafikus gyakorlat 2021 ELTE Központi Könyvtár

A tavaszi rendkívüli helyzet miatt a Grafikus képzés szakmai gyakorlata nyáron került megszervezésre, és ezúttal az ELTE Központi Könyvtárának lenyűgöző és inspiráló tereiben foglalkoztunk különféle tervezési és kreatív feladatok megoldásával.

Hasonlóan az előző évhez, a COVID-19 járvány még 2021-ben is megnehezítette az egész világ, így a Grafikus hallgatók életét is. A rendkívüli szabályozások ellenére szerencsére nyáron meg tudtuk tartani a képzéshez tartozó tréning gyakorlatokat. Ebben az évben az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár adott otthont ennek a programnak. A grafikus szakmai gyakorlaton résztvevők feladata az volt, hogy különféle vizuális anyagokkal, kisarculati elemekkel segítsék az Egyetemi Könyvtár alapítványának működését, kommunikációját. A tervezőmunka jelentős részére a méltán híres és több filmben is feltűnő központi olvasóteremben került sor.

A szakmai gyakorlat központi programja ugyan a grafikus képzés köré szerveződött, de ennek ellenére egy-egy napra csatlakoztak hozzájuk Fotográfus képzésünk résztvevői is, akik az alapítvány „Könyv-örökbefogadási” programjához készítettek fényképeket. Ennek az európai mintára indult programnak a célja forrás teremtése a régi kéziratok, ősnyomtatványok és könyvek restaurálására, állagmegóvására, megmentésére.

Grafikus képzés

Grafikus tanfolyam

Grafikus képzés gyakorlata

Grafikus szakmai gyakorlata

Grafikus képzés gyakorlata az ELTE könyvtárban

Grafikus tanfolyam gyakorlata az ELTE könvtárban

Grafikus szakmai képzés

Grafikus gyakorlat

A komplex grafikai tervezési gyakorlat munkáiból Pinterest oldalunkon osztunk meg egy kisebb válogatást:

További érdekes programok a grafikus képzésen:


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez