info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Édes ötlet, édes grafika

turta, cukrász, grafika, művész, édesség,

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Édes ötlet, édes grafika

Ma Scott Hove grafikus művész és festő édes ötleteit mutatjuk be.

Igen sokan édesszájúak, oda vannak az édességekért és süteményekért. A legnépszerűbb sütemények egyike a torta, amely elengedhetetlen fénypontja a születésnapoknak, esküvőknek, egyéb jeles családi összejövetelnek vagy céges rendezvénynek.

A cukrászat mesterei nagyon jól tudják, hogy az csak a dolog egyik része, milyen finom a torta tésztája, krémje, a díszítése legalább olyan jelentőséggel bír, mint az íze. Végtére is, senkinek nincs kedve megkóstolni egy fantázia nélküli tortát!

De vajon biztosan lenne-e kedve mindenkinek jókora szeletet bekebelezni a San Francisco-i születésű, napjainkban Oaklandben élő művész, Scott Hove édes ötletei alapján készült édességek egyikéből?

„Étvágygerjesztőként” íme, néhány a mester agyarakkal, karmokkal, tüskékkel, szegekkel, nyelvekkel, fogakkal és különböző végtagokkal díszített nyalánkságai közül! Nincs olyan összejövetel, ahol szervírozásukkal ne okozna alapos meglepetést a vendéglátó!

Tegyen egy virtuális sétát a érdekes grafikával díszített torták és sütemények birodalmában. Virtuális túráhoiz kattintson ide.


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez