info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Számítógépes tanfolyam és képzés: Web, Grafika, Programozás, Kiadványszerkesztő, OKJ, Rendszergazda

oktatás, képzés, tanfolyam, tanfolyamok, informatika, adobe, pc, számítógép oktatás

Informatika, muvészeti és nyelvi képzés

A Top School Oktatási Központ megalakulása óta főtevékenységként foglalkozik különböző tanfolyamokon, képzéseken számítástechnikai, szoftverkezelési ismeretek oktatásával. Napjainkra az informatikai felnőttképzési piac egyik meghatározó szereplője lett, amelyet mi sem bizonyít jobban, minthogy 2013-ban, az új felnőttképzési törvény életbe lépésekor iskolánk az elsők között szerzett engedélyt felnőttképzési tevékenység folytatására.

Iskolánk, oktatóink kutatási tevékenysége

Intézményünk munkatársai egyetemekkel és múzeumokkal együttmuködve részt vesznek olyan kutatásokban, amelyek célja képzési módszerek andragógiai vagy didaktikai fejlesztése, illetve az információs technológia eszközrendszerének oktatásban történő minél hatékonyabb felhasználásának vizsgálata.

Igyekszünk kutatási eredményeinket a legszélesebb körben terjeszteni, részt venni lehetőség szerint minél több rangos hazai konferencián és szakfolyóiratokban publikálni.
Egyetemek, múzeumok, kutatólaborok, ahol részt vettünk kutatásokban:

 • Magyar Természettudományi Múzeum
  Kiállítási QR rendszer fejlesztése
 • MOME Kreatív Technológia Labor
  „KOMOLY JáTéK" projekt
 • ELTE-T@T labor
  Mobil AR tanulóanyag, OpenSim projekt: virtuális valóságok oktatási felhasználása, Agora kiállításra oktatási anyag fejlesztése, „KOMOLY JáTéK TERVEZéS” projekt
 • ELTE TTK Multimédiapedagógiai és Oktatástechnológiai Központ
  Interaktív 3D oktatási anyag készítése

Iskolánk 2013-ben részt vett a Szegedi Egyetem doktori iskolájának közösségi hálózatok oktatási lehetőségeit vizsgáló kutatásában, ahol a kutatók munkáját segítve, intézményünkben sikerült az országban elsőként tudományos módszerekkel igazolni, hogy Facebook hatékony oktatási platform lehet.

A képzések oktatói, gyakorlatok vezetői

Szakirányú végzettséggel rendelkeznek, munkájukat főállásban végzik, amely biztosíték arra, hogy hallgatóink szakszeru képzésben, és maximális figyelemben részesülnek.
Intézményünk nem csak minőségbiztosítási rendszert, hanem oktatói minősítési rendszert is muködtet, amely a szakirányú végzettség megléte mellett megköveteli a folyamatos továbbképzést is az iskolában oktató munkatársaktól. Akik ezt a kötelezettséget nem teljesítik, nem kaphatnak megbízást mindaddig, amíg nem igazolják az előírt szakmai vagy módszertani továbbképzésen történő részvételt.

Gyakorlás a tanfolyam résztvevőinek

Oktató központunkban a hallgatóknak lehetőségük van tanórán kívüli, önálló gyakorlásra is, amelyhez előzetes egyeztetés alapján, térítésmentesen tanári segítséget is igénybe vehetnek. A tanórai képzésen kívül intézményünkben zárt rendszeru és specifikált weboldalakon különböző szakmai jegyzetek, videók, segédanyagok állnak a képzésben résztvevők rendelkezésére.

OKJ képzés, OKJ tanfolyam

Intézményünkben valamely OKJ képzésünket sikeresen elvégző résztvevőnk számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy a nálunk megszerzett képesítése mellé további modulok teljesítésével egy újabb képesítést is szerezhessen. Engedélyezett OKJ képzéseink:

Ha további információra van szüksége az OKJ tanfolyamokról, olvassa el a „Gyakran ismételt kérdések az OKJ tanfolyammal kapcsolatban” és az „új OKJ szakképesítések” címu cikkünket.

Vizsgagarancia szorgalmas hallgatóknak

A tanfolyamok végén a résztvevők belső tudásszint felmérő vizsgát tesznek. Azok a hallgatók, akik aktívan részt vettek a tanfolyami órák (órai munka, beadandók, stb.) 80%-án, de záróvizsgájuk eredménytelen, térítésmentesen újra járhatják az adott tanfolyamot.

Órabeosztások

Tanfolyamainkat 45 perces tanórákkal, hét közben délelőtt 9-12, 9-14, délután 13-16 óra, este 17-20 óra, pénteken 9-17 óra között, szombaton pedig 9-15 óra közötti beosztásban indítjuk. A kurzusok általában heti 1, 2 vagy 4 alkalommal zajlanak.

A képzések, tanfolyamok technikai feltételei

Minden résztvevő számára önálló, gyors és magas szintu technikai kapacitással bíró, Internet kapcsolattal is rendelkező munkaállomást biztosítunk. A tanítás-tanulás folyamatát tanári számítógéphez csatlakoztatott projektor és központilag hozzáférhető gyakorló fájlok segítik. Résztvevőinknek az intézmény teljes területén térítésmentes WIFI Internet elérést is biztosítunk.
Eszközök, amelyekről más iskolák csak mesélnek, de nálunk kipróbálhatók:

 • Nagyformátumú A2+ nyomtató
 • Pantone színskála
 • Színmérő és színprofil készítő eszköz
 • Tükörreflexes fényképezőgépek
 • Digitális rajztáblák

Szeretne még többet tudni rólunk?

Ha további információra van szüksége képzéseinkről, olvassa el a „Tanfolyam – miért éppen nálunk?” címu cikket. Kövessen bennünket a különböző közösségi oldalakon: Facebook oldalunk, Twitter csatornánk, Pinterest tábláink, Flicker képek, YouTube csatorna

De az egyik legmeggyőzőbb érv mellettünk az, ha megnézi azokat a különböző vizsgamunkákat, amelyek a korábbi OKJ tanfolyamokon itt, a Top School Oktató Központban készültek. Nézze meg az okj-tanfolyam.info/ weboldalt

Jelentkezés a tanfolyamokra és képzésekre

 • Személyesen: 1114 Budapest, Bartók Béla út 53.
 • A tanfolyam időpontja mellett található linkre kattintva, az urlap elküldésével
 • E-mailben: info@topschool.hu

A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel, és a részvételi díj befizetése után véglegesítjük.

A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel, és a részvételi díj befizetése után véglegesítjük.

Press-Line Bt.
Nyilvántartási szám:
E-000126/2014
Adószám: 24620664-1-13
Bankszámlaszám: 1040 0872 - 5052 6874 - 8082 1006
Cégjegyzékszám: 13-06-028680


Top School Kft.
Nyilvántartási szám:
E-000080/2014
Adószám: 14487952-2-13., HU14487952
Cégjegyzékszám: 13-09-123462
Bankszámlaszám: 1040 0872 - 5052 6649 - 4854 1018

Székhely és levelezési cím: 2049 Diósd, Apponyi u. 19.