info@topschool.hu
+36 70 361 71 38

Art Market Budapest 2017

art market, art photo, grafikus, fotográfus, művészet, kortárs, iskola, vásár

Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez

Art Market Budapest 2017

Az tanév után a múzeumi szezon is elindult az iskolában, amit a hagyományoknak megfelelően az Art Market és az Art Photo Budapest kortárs művészeti vásárok meglátogatásával nyitottunk meg.

Az ART MARKET BUDAPEST Magyarország legnagyobb, évente megrendezésre kerülő kortárs képzőművészeti válogatása ezúttal 4 kontinens közel 25 országának több mint 100 kiállítója jóvoltából 500-nál több művész több ezer alkotását teszi hozzáférhetővé a budapesti Millenáris kiállítási épületeiben

Art Market Budapest

A vásár fotószekciója, az Art Photo Budapest Közép- és Kelet-Európa egyetlen nemzetközi fotóművészeti vásáraként egy teljes kiállítási csarnokot szentel a népszerű művészeti ágnak

Art Photo Budapest

Grafikus OKJ tanfolyam

2017-ben a vásár szervezői az államalapításának 70. évfordulóját ünneplő Izraelt hívták meg díszvendégként, példátlanul gazdag és széles körű művészeti választékkal irányítják a figyelmet Izrael magas színvonalú, bár nemzetközileg kevéssé ismert művészeti szereplőire.

Top School Fotográfus és Grafikus OKJ

A Grafikus OKJ tanfolyam résztvevői a piacvezető galériákat, a Fotográfus OKJ tanfolyam résztvevői a kortárs fotóművészet egy jelentős szeletét ismerhették meg.

Fotográfus OKJ iskola az Art Photo

További érdekességek:


Vissza design, grafika és webdesign cikkekhez